Bursaspor’da en çok süre alan yabancı Namiq Alasgarov

Bu sezon 10 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan Bursaspor’da en çok süreyi Namiq Alasgarov aldı. Alasgarov’u Luka Capan ve Massimo Bruno takip etti.

01 Mart 2022 Salı 18:52
Bursaspor’da en çok süre alan yabancı Namiq Alasgarov

Spor Toto 1. Lig’e bu sezon Süper Lig parolasıyla başlayan ve kadrosunu yabancı futbolcularla da güçlendiren Bursaspor, beklenen geri dönüşü alamadı.

Bu sezon dört farklı teknik adam, bir antrenör ve bir de sportif direktör yönetiminde maçlara çıkan yeşil-beyazlı takımda en çok süre alan yabancı futbolcu Namiq Alasgarov oldu.

Sezon başında Elton Acolatse, Namiq Alasgarov, Cristobal Jorquera, Massimo Bruno, Tim Matavz, Reagy Ofosu, Luka Capan ve Nicolas Zalazar’ı kadrosuna katan Bursaspor, devre arası transfer döneminde de Bifouma ve Joao Pedro ile el sıkıştı.

Yeni gelen futbolcular bir kenara bırakıldığında, diğer isimler arasında, istikrarı ile ön plana çıkan isim Namiq Alasgarov oldu.

Bin 726 dakika süre alan Azeri futbolcuyu, Luka Capan (bin 484), Massimo Bruno (bin 450) ve Nicolas Zalazar (bin 245) takip etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108