Bursaspor Yarın Deplasmanda Balıkesirspor’la Karşı Karşıya Gelecek

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Bursaspor yarın deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak.

24 Ekim 2021 Pazar 00:54
Bursaspor Yarın Deplasmanda Balıkesirspor’la Karşı Karşıya Gelecek

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlalayacak.

İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Ferdi Karadoruk ve Mert Bulut yapacak. Dördüncü hakem ise Onur Bingöl olacak.

Geçtiğimiz hafta Boluspor’u yenen ve 8 puana ulaşan Bursaspor, galibiyet serisi yakalamak istiyorken, 6 puanı bulunan Balıkesirspor'da alt sıralardan kurtulma peşinde.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Balıkesir Atatürk Stadı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108