Bursaspor Timsah Arena'da Altınordu’yu konuk edecek

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında yarın saat 16.00’da Timsah Park’ta Altınordu’yu konuk edecek. Altınordu maçı Bursaspor için büyük önem taşıyor.

04 Şubat 2022 Cuma 14:30
Bursaspor Timsah Arena'da Altınordu’yu konuk edecek

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Bursaspor yarın Bitci Timsah Park’ta Altınordu’yu konuk ediyor.

Bitci Timsah Park’ta oyanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek.

Bülent Birincioğlu'nun yardımcılığını Murat Şener ve Mert Bulut yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Ateş hattından kurtulmaya çalışan Bursaspor, bir üst basamağında yer alan Altınordu’yu yenik çıkışa geçmek istiyor.

Yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Massimo Bruno, Luka Capan, Acolatse ve Ramazan Keskin, yarınki maçta görev almayacak.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108