Bursaspor Özlüce Günlüğü: 6 Temmuz 2017

Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

07 Temmuz 2017 Cuma 14:29
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 6 Temmuz 2017

Sezon başı hazırlıklarının ilk etabını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı tek çalışma ile günü tamamladı.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda 6'ya 3 kontrol pas oyunu oynandı. Son bölümde ise minyatür kalelerle kontrol pas oyunu oynandı.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Ertuğrul Ersoy, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal takımdan ayrı çalıştı. 

Sağlık kontrolünde bulunan oyuncularımız Furkan Soyalp, Mert Örnek, Kubilay Kanatsızkuş, Tomas Necid, Sercan Yıldırım, Boban Jovic, Ozan Can Kökçü ve Paschal Okoli antrenmanda yer almadı.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108