Bursaspor Özlüce Günlüğü: 27 Kasım 2016

Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 13:11
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 27 Kasım 2016

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 1.haftasında deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları, 1 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınnma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon ve pas çalışmasıyla devam etti. Son bölümde takımımız yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sakatlığı bulunan Bilal Kısa'nın yanı sıra hafif ağrıları olan Aziz Behich ve Kubilay Kanatsızkuş takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108