Bursaspor Özlüce Günlüğü: 13 Şubat 2017

Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

13 Şubat 2017 Pazartesi 20:56
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 13 Şubat 2017

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçının hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. 

Takım halinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 20 dakika süren tempolu koşu ile devam etti. Daha sonra çabukluk çalışması yapan takımımız, antrenmanın son bölümünnde kondisyon salonunda çalıştı. Kalecilerimize ise kaleci antrenörümüz Recep Atılgan nezaretinde saha çalışmasına devam etti.

Sağ kasık adalesinde ağrısı olan Merter Yüce ve sağ arka adalesinde zorlanma olan Erdem Özgenç'in tedavileri yapıldı. Josua John, Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Takımımız yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Mutlu Yıllar Ertuğrul ve Mert Örnek

Genç oyuncularımız Ertuğrul Ersoy ve Mert Örnek'in 20. doğum günü bugün antrenman öncesi saha kenarında kutlandı. Sürpriz doğum günü pastalarının mumlarını üfleyen oyuncularımız, pastalarının ilk dilimlerini birbirlerine takdim ettiler. 

Daha sonra teknik ekip, futbolcularımızın ve personelimizin tebriklerini kabul eden oyuncularımız, bu organizasyon için teşekkür ettiler.

Mert ve Ertuğrul'a yeni yaşlarının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini temenni ederiz.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108