Bursaspor Özlüce Günlüğü: 13 Mart 2017

Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

14 Mart 2017 Salı 14:58
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 13 Mart 2017

Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında evmizde oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıkları 1 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. 

Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. 

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 20 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrlan takımımızda 2 grup 5'e 2 pas pres çalışması, diğer grup ise 6'ya 3 kontrol pas çalışması yaptı. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Sakatlıkları bulunan Boban Jovic ve Bogdan Stancu  tempolu koşuların ardından takımdan ayrı çalışırken, Ertuğrul Ersoy ise takımla birlikte çalıştı. 

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108