Bursaspor Özlüce Günlüğü: 10 Kasım 2016

Takımımız bugün sabah saatlerinde kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

10 Kasım 2016 Perşembe 10:43
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 10 Kasım 2016

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında evimizde oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu nezaretinde, antrenörlerimiz Serkan Salman ve Cemal Ayyıldız eşliğinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Kondisyon salonunda yapılan ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman kondisyon aletleriyle yapılan çalışma ile devam etti. 

Takımımız akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla çalışmalarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108