Bursaspor Olağan İdari ve Mali Genel Kurul tarihi belli oldu

Bursaspor Kulübü'nde ikinci başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur'un istifasının ardından gelişen süreçte Olağan İdari ve Mali Genel Kurul kararı alındı.

31 Ocak 2022 Pazartesi 17:32
Bursaspor Olağan İdari ve Mali Genel Kurul tarihi belli oldu

Değerli Bursaspor Kamuoyu, Yönetim Kurulumuz Olağan İdari ve Mali Genel Kurul 1. Toplantısının 19 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 11.00'da Bitci Timsah Park Stadyumu'nda, çoğunluk sağlanamaması halinde 2. toplantının çoğunluk aranmaksızın 26 Şubat 2022 Cumartesi saat 13.00'da U.Ü Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmesi hususunda karar vermiştir.

Yönetim Kurulumuz Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 1. Toplantısının 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 11.00'da Bitci Timsah Park Stadyumu'nda, çoğunluk sağlanamaması halinde 2. toplantının çoğunluk aranmaksızın 27 Şubat 2022 Pazar saat 13.00'da TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilmesi hususunda karar vermiştir.

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ilan ve gündemleri 1 Şubat 2022 Salı günü (Yarın) resmi sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108