Bursaspor - Manisa FK Maçı Bilet Fiyatları

Bursaspor Kulübü, Manisa FK maçı öncesi bilet fiyatlarından büyük indirime gitti. Yeşil-beyazlılar, kale arkaları ve maraton tribün biletlerini 5 liradan satışa çıkartacak.

07 Aralık 2021 Salı 16:47
Bursaspor - Manisa FK Maçı Bilet Fiyatları

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Cumartesi günü oynanacak olan Bursaspor-Manisa FK maçı biletleri yarından itibaren satışa çıkacak.

Yeşil-beyazlı kulüp, bu önemli müsabaka öncesi bilet fiyatlarını 5 TL’ye kadar indirdi. Daha önce 30 TL’den satışa çıkarttığı kale arkaları ile maraton tribünlerin de bilet fiyatı 5 TL olarak belirlendi.

Bitci Timsah Park’ta ve yarın saat 11.00’den itibaren satışa çıkacak olan biletlerin fiyatları şu şekilde belirlendi: 1963 Tribünü: 250 TL, Batı Alt Tribünü: 75 TL, VIP Tribün: 100 TL, Maraton Üst Tribün: 5 TL, Maraton Alt Tribün: 5 TL, Güney Kale Arkası Tribünü (Teksas): 5 TL, Tofaş Tribünü: 5 TL.”

İHA

banner119
Son Güncelleme: 07.12.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108