Bursaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

10 Kasım 2021 Çarşamba 22:48
Bursaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Liglere verilen milli arada Bursaspor, Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında karşı karşıya geleceği İstanbulspor müsabakası hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Teknik Direktör Özcan Bizati gözetimindeki idman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas oyunuyla devam etti.

Yeşil-beyazlılar, son bölümde şut çalışmaları yaptı. Sakatlıkları süren Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin'in tedavilerine devam edildi.

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yeşil-beyazlılar, İstanbulspor maçı hazırlıklarını cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı hazırlık karşılaşmasıyla devam ettirecek.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
İstanbulspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108