Bursaspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında yarın akşam deplasmanda Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin başlama saati 20.00.

25 Kasım 2021 Perşembe 12:00
Bursaspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Bursaspor yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlı takım, Kocaelispor ve İstanbulspor’la oynadığı son iki lig maçını kaybederken, Başkent ekibi de çıktığı son üç müsabakadan puan alamadı.

Gençlerbirliği ile Bursaspor son olarak 18 Mayıs 2018’de karşılaşmış ve Ankara temsilcisi sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 25.11.2021 12:02
Anahtar Kelimeler:
Eryaman Stadyumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108