Bursaspor deplasmanda Ankaragücü’ne misafir olacak

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında yarın akşam deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.

19 Şubat 2022 Cumartesi 12:50
Bursaspor deplasmanda Ankaragücü’ne misafir olacak

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Bursaspor deplasmanda MKE Ankaragücü ile mücadele edecek.

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 19.00’da başlayacak. İki takım arasındaki kritik maçı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek.

Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Gültekin olacak.

Ateş hattından kurtulmak isteyen Bursaspor, mutlak üç puanı hedeflerken, üst sıralardan kopmak istemeyen Ankaragücü'de galibiyet için sahaya çıkacak.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 19.02.2022 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108