Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Bursaspor, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Udinese'nin Ganalı oyuncusu Emmanuel Badu ve İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Betis forması giyen Fransız Jonas Martin'i kadrosuna dahil etmek istiyor.

21 Temmuz 2017 Cuma 15:04
Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Alınan bilgiye göre, teknik direktör Paul Le Guen'in isteği doğrultusunda takımı güçlendirme çalışmalarını yürüten yeşil-beyazlılar, Udinese takımının orta saha oyuncusu Badu'nun menajeri ve kulübüyle irtibata geçti. Udinese yöneticilerinin Badu için 5 milyon avro bonservis ücreti istemesinin ardından İtalya'da bulunan yeşil-beyazlı kulüp yetkililerinin, oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulundukları kaydedildi. 

Diğer yandan yeşil-beyazlıların bir süre önce teklifte bulunduğu Real Betis takımının Fransız orta saha oyuncusu Jonas Martin ile ilgili yürütülen görüşmelerin de olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun transferi için görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Hocamızın isteği çerçevesinde iki oyuncuyu da kadromuza dahil etmek istiyoruz. Söz konusu iki transferi de hafta sonuna kadar sonuçlandırmayı hedefliyoruz." dedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108