Bursaspor'da Eyüpspor maçı çalışmaları devam ediyor

Ligin 22. Haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak Bursaspor öğle saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç sahasında yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti.

20 Ocak 2022 Perşembe 17:22
Bursaspor'da Eyüpspor maçı çalışmaları devam ediyor

Ligin 22. Haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Bursaspor öğle saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç sahasında gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Tekni Direktör Tamer Tuna gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan Eyüpspor maçı hazırlıklarında oyuncular antrenman pas pres oyunuyla devam etti. Bursaspor son bölümde de taktik çalışmalar yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Ramazan Keskin, Luka Capan ve Massimo Bruno'nun katılmazken oyuncuların tedavilerine devam edildi.

Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108