Baş: ‘’ Oyuncularımın ellerine, yüreklerine sağlık, helal olsun” dedi

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş, maçın ardından yaptığı açıklamada takımıyla gurur duyduğunu açıkladı.

01 Mart 2017 Çarşamba 21:51
Baş: ‘’ Oyuncularımın ellerine, yüreklerine sağlık, helal olsun” dedi

Maçın kırılma anlarında hakemlerin vermiş olduğu enterasan kararlarla Petkimspor’un yeniden maça tutunduğunu belirten Baş, sahada mücadele eden tüm oyuncularını tebrik etti.

Baş şu açıklamalarda bulundu;

“Karşımızda ligin 13 maçında kaybetmemiş bir takım vardı. En iyi performans gösteren takımdı. Ligin teknik ekibi ve oyuncu kadrosu hedefleriyle çok önemli bir takımı yendik. Petkim takımının hedefi Süper Lig. Biz maçı istediğimiz şekilde getirdik. Maçın kopma noktalarında özellikle hakemlerin hayatımda hiç görmediğim kararlarını gördüm. Petkimspor’un maça dönmesini sağladılar. Biz maçı bırakmadık. Tekrardan farkı yakaladık. Özellikle onlara verdiğimiz hücum ribaundu sayısı çok fazlaydı. İlk devre 9 tane top kaybımız vardı. Topun değerini bilmemiz gerekiyordu. İkinci devre 2 tane top kaybı yaptık. Kırılma anlarında bugün şut performansımız çok iyi değildi. Çok iyi savunma yapan takıma karşı oynadık. Biz çok iyi takımımız.

Önemli olan maçı kazanmaktı. Bugün çocuklar çok istedi. Ellerine sağlık. Bu galibiyet onların hakkı. Bu maçı istediler ve kendileri kazandılar. Helal olsun. Çok iyi çalışıyorlar. Çok iyi karakterli çocuklar var. Bu çocuklara helal olsun. Bu şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Yüreklerine sağlık. Çok ama çok önemli iş yapıyorlar. Bütçemizi sizde biliyorsunuz. Bugün dördüncülüğe yükseldik. Bu takım inanılmaz işler başarıyor. Petkimspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”   

Burak Erol: “Sıralama açısından çok önemli bir maçtı”

Petkimspor karşısında oynadığı oyun ve çok kritik noktalarda çaldığı toplarla galibiyete katkı yapan basketbolcumuz Burak Erol ise şu açıklamalarda bulundu;

“Öncelikle hem bizim hem de Petkimspor için sıralama açısından çok önemli bir maçtı. Biz bu maça iyi hazırlandık. Federasyon Kupası’ndan yorgun dönmemize karşın bugün maçı onlardan daha fazla istedik. Taraftarımızın da arkamızda olmasıyla beraber iyi bir maç çıkardık. Maçın sonunda zorlanmamıza karşın kazanmayı bildik. Biz burada taraftarımız ile bir bütünüz. Onlarla beraber kazanıp, onlarla beraber kaybediyoruz. İyi günde de kötü günde onlara her zaman ihtiyacımız var.”

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108