Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna Kimdir ?

Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna Kimdir ?

Tamer Tuna Kimdir ? Tamer Tuna Nerelidir ? Tamer Tuna Biyografisi, Tamer Tuna Teknik Direktörlük Geçmişi ve diğer bilgileri haberimizda bulabilirsiniz.

Tamer Tuna, eski Türk Milli Futbolcu olmakla birlikte UEFA Pro Lisansı sahibidir. Aslen Ardahan doğumlu olan Tamer Tuna, Türk Milli Takımı forması da giymiştir.

Futbolculuk kariyerinde 1985-1994 yıllarında Galatasaray başta olmaz üzere Trabzonspor, Beşiktaş, Samsunspor, Çanakkale Dardanelspor gibi bir çok takımda oynayan Tamer Tuna 1.78 boyunda ve 45 yaşındadır.

Tamer Tuna'nın Teknik Direktörlük Yaptığı Takımlar arasında Göztepe, Sivasspor ve Antalyaspor bulunmaktadır.

Bu gün itibari ile Bursaspor Kulübü ile anlaşan Tamer Tuna'ya başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108