Yunuseli’de trafik düzenlemesi

Bursa’nın Yunuseli bölgesinde trafik yeniden düzenlendi. Bölünmüş yol çalışmaları dolayısıyla Yakın Çevre Yolu Avrupa Konseyi Bulvarı'ndan Yunuseli Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’ne giriş kesimi 10 gün süreyle araç trafiğe kapatılacak.

21 Mart 2017 Salı 16:20
Yunuseli’de trafik düzenlemesi

Yakın Çevre Yolu’ndan Yunuseli ve Hürriyet Mahallesi’ne gidecek araç trafiği Acemler Kavşağı’na yönlendirilerek İzmir yolu Soğukkuyu Caddesi bağlantısını kullanarak Hürriyet ve Yunuseli Mahallesi'ne erişim sağlanacak.

Yakın Çevre Yolu güzergahından gelerek Yunuseli Mahallesi'ne gidecek araç trafiğinin alternatif güzergah olarak Çukurca yolu Sukaypark bağlantı yolları ile Namık Kemal Mahallesi 2. Mutlular Caddesi’ni kullanarak Yunuseli yoluna ulaşacak. Yunuseli yönünden gelen araç trafiğinin Çevre yoluna bağlantısı için Soğukkuyu sinyalize kavşağı kesiminde akaryakıt istasyonu önündeki U dönüş güzergahını kullanarak Acemler Kavşağı ve şehir merkezi istikametine kesintisiz erişim sağlanacak.
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.03.2017 19:26
Anahtar Kelimeler:
YunuseliTrafik Düzenlemesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108