"Yaşamaz" Denilen Parmak Bebekler Hayata Tutunup Bir Araya Geldi

Bursa Zübeyde Hanım Doğumevinde hayata gözlerini açan parmak bebekler hayata tutunmalarını düzenlenen etkinlikle kutladı. 

17 Kasım 2016 Perşembe 10:56
"Yaşamaz" Denilen Parmak Bebekler Hayata Tutunup Bir Araya Geldi

17 Kasım Dünya Prematüre gününde bir araya gelen Prematüre bebekler hayata tutunmalarını Çekirge Devlet hastanesinin düzenlediği etkinlikle kutladı. Kimi 24 haftalık 600 gram ve 30 haftalık 1 kilo 100 gram arasında erken doğan bebekler zor şartlarda hayata tutunarak yaşama tutunmalarını düzenlenen etkinlikle pasta keserek kutladı.



Zübeyde Hanım doğumevi Yoğun Bakım Ünitesi Doktoru Mehmet Malçok, “Türkiye’de prematüre sayısı giderek artmakta, yoğun bakam ünitelerinin ihtiyaçlarda artmakta, Hayatla, ölüm arasında yaşam mücadelesi veren minik bedenlerin hayatta kalmasına yardımcı olmak bizde mesleki haz oluşturuyor. Hayatta kalmalarına katkı sağlayıp taburcu ettiğimiz bebeklerle büyüdükten sonra karşılaşmak çok büyük bir mutluluk” dedi.
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.11.2016 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108