Uludağ'da Kaybolan 3 Kişiyi Jandarma Buldu

Uludağ'da yoğun sis nedeniyle kaybolan 3 kişi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından kurtarıldı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 14:54
Uludağ'da Kaybolan 3 Kişiyi Jandarma Buldu

Alınan bilgiye göre, Uludağ Milli Park Müdürlüğünden kılavuz almadan kamp yapmak için Uludağ'a tırmanan E.Ö, K.E. ve M.Y, yoğun sis nedeniyle yönlerini kaybetti.

Kampçılar, dün akşam "156 Jandarma İmdat" hattını arayarak kaybolduklarını bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaybolan kampçıların yerlerini, coğrafi konum belirleme sistemi üzerinden tespit etti.

JAK ve AFAD ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda kampçılara gece Sarıalan bölgesindeki Küçük Bakacak mevkisinin yaklaşık 600 metre aşağısındaki ormanlık alanda ulaşıldı.

Kampçıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108