Uludağ'da kar kalınlığı 15 santimetreye düştü

Türkiye'nin en önemli kayak ve kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 15 santimetreye düştü.

29 Nisan 2017 Cumartesi 14:26
Uludağ'da kar kalınlığı 15 santimetreye düştü

Hava sıcaklığının artması nedeniyle ''oteller bölgesi''nde bulunan kayak pistlerindeki son kalan karlar da eridi ve toprak zemin açığa çıktı.

AA muhabirinin, Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kar kalınlığının ''oteller bölgesi''nde 10 santimetreye gerilediği ve karanın göründüğü ''beyaz cennet''te hava sıcaklığı en düşük 7,en yüksek ise 15 derece olarak ölçüldü.

Hafta içinde yaklaşık 40 santimetre kar kalınlığına sahip olan ve bazı pistlerinde kayak yapılabilen Uludağ'da, hava sıcaklıklarının artmasıyla karlı alanların iyice daralması ve toprak zemininin ortaya çıkmasından dolayı kayak yapılamıyor.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UludağKar Kalınlığı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108