Şaypa mağazaları 1 Mart'tan itibaren Onur Market'e dönüştü

Geçen yıl Bursa'da yerel perakende markası Şaypa'yı satın alan Onur Market, birleşme işlemlerini 1 Mart'ta tamamladı.

09 Mart 2017 Perşembe 12:47
Şaypa mağazaları 1 Mart'tan itibaren Onur Market'e dönüştü

Onur Market İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen, 1 Mart'tan itibaren Bursa'daki müşterilerimize hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

Geçen yıl ulusallaşma yolunda önemli bir adım atarak Bursa'da yerel perakende sektöründe bulunan Şaypa'yı satın alan Onur Market, birleşme işlemlerinin tümünü 1 Mart itibarıyla tamamladı.

Şaypa'nın 70 mağazası, gerekli prosedürlerin ve işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte 1 Mart tarihinden itibaren Onur Market adıyla hizmet vermeye başladı.

Onur Market İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen, Rekabet Kurumu'nun satın alma sürecine 16 Kasım'da onay verdiğini hatırlatarak, "Satın alma çalışmalarımızı neticelendirdik. Ekiplerimiz yoğun çalışmalar yaparak birleşme işlemlerini gayet başarılı bir şekilde nihayete erdirdiler. Böylelikle

Onur Market tabelasıyla 1 Mart tarihinden itibaren Bursa'daki müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Çok mutluyuz. Bursa'ya ve sektörümüze hayırlı olsun. Bursa ‘Alışverişte Onur Sözü'nün farkını hissedecek" dedi.

Onur Market olarak, mağazalarının bulunduğu kentle etkileşime önem verdiklerinin altını çizen Cemal Özen, "Bursa bizim için çok önemli bir kent, bu şehirden kazandığımızı bu şehirle paylaşacağız" diye konuştu.

Bursa'nın da katılmasıyla Onur Market'in bugün 6 kentte 153 mağaza ve 4.658 personelle hizmet veren bir şirket haline geldiğine işaret eden Özen, "Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak Türkiye'nin en büyük 8. perakende şirketi olduk. Bursa bizim Anadolu'ya açılan kapımız olacak.

Bundan sonra Marmara Bölgesi'nin ve Ege Bölgesi'nde mağazalaşma çalışmalarına devam edeceğiz. Hedefimiz; 2023 yılında perakende sektörünün ilk 5'i arasına girmek" şeklinde konuştu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.03.2017 12:52
Anahtar Kelimeler:
şaypaOnurMart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108