Minik öğrencilerden jandarmaya ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri, Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

29 Nisan 2017 Cumartesi 09:54
Minik öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Etkinlikler kapsamında Hülya Şahnaoğlu Anaokulu öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Aşkın Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Bozkurt, öğrencilere jandarmanın faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere, jandarma köpek timlerince köpeklerin eğitimleri ve arama faaliyetleri konulu program düzenlendi.

Jandarma trafik timleri de trafik kuralları konusunda bilgi verdi.

Ziyaret sırasında öğrenciler, kendilerinin hazırladığı Türk bayrağı ve çiçekleri İlçe Jandarma Komutanı Bozkurt'a hediye etti.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108