Memur-Sen Bursa İl Temsiciliği'nden Türk Metal Sendikası'na baş sağlığı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Ankara'ya giderken İnegöl'de otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden üyeleri adına Türk Metal Sendikası'na baş sağlığı diledi.

07 Mart 2017 Salı 21:03
Memur-Sen Bursa İl Temsiciliği'nden Türk Metal Sendikası'na baş sağlığı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı için Ankara’ya giden Türk Metal Sendikası üyelerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Türkiye'de pek çok sivil toplum örgütü gibi yaşanan hadiseye büyük duyarlılık gösteren Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, sendika adına yaptığı basın açıklaması ile kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar diledi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108