Kültürpark`ta ‘Çırçır Sefası`

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz sezonuna Ramazan ayı ile “Merhaba” dedi. Şehir Tiyatrosu, ‘Çırçır Sefası’ adlı yeni oyununu Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneledi.

02 Haziran 2017 Cuma 15:33
Kültürpark`ta ‘Çırçır Sefası`

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında yaz boyunca 2 ayrı oyunla seyircilerle buluşacak. Şehir Tiyatrosu’nun yaza damgasını vuracak oyunlarından biri olan ‘Çırçır Sefası’, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Sanatseverlerin ilgiyle izlediği oyun, keyifli anlara imzasını attı.

M. Gökhan Bulut tarafından uyarlanan oyun, Murat Liman’ın yönetmenliğinde sahnelendi. Müziklerinde Ömer Göktepeliler imzasını taşıyan Çırçır Sefası, ‘Mandıra Sefası’ adlı Karagöz oyunun ortaoyunu uyarlaması olarak sahneye taşındı.

Tüm ortaoyunlarında olduğu gibi, Kavuklu’nun yanlış algılamaları ve saflığından yararlanan sözde uyanıkların neden olduğu olaylar çerçevesinde gelişen oyun, 12 – 16 Haziran tarihleri arasında kentin farklı noktalarında seyircisiyle buluşacak.

ÇIRÇIR SEFASI

12 Haziran Pazartesi MERİNOS PARKI Saat: 21.30

13 Haziran Salı KARACABEY Saat: 21.30

14 Haziran Çarşamba ORHANELİ Saat: 21.30

15 Haziran Perşembe KELES Saat: 21.30

16 Haziran Cuma ORHANGAZİ Saat: 21.30

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108