Kantine Su Almak İçin Gitti 4,5 Aydır Haber Alınamıyor!

31 yaşındaki Zeynep adındaki genç kız ailesiyle tedavi gördüğü hastaneye gittiği zaman kayboldu. 4,5 aydır kayıp olan Zeynep'ten haber alınamıyor.

30 Ekim 2018 Salı 11:34
Kantine Su Almak İçin Gitti 4,5 Aydır Haber Alınamıyor!

Osmangazi İlçesinin Emek Mahallesinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olan Zeynep Aslan düzenli tedavi görüp ilaç kullanıyordu. Ailesiyle hastaneye gittiğinde hastanenin önünde ''su alacağım'' diyerek kantine giden Zeynep Aslan ortadan kayboldu 4,5 aydır bulunamıyor. Polis ekiplerine durumu anlatan aile perişan halde. Polis ekipleri ve aile Zeynep'i arıyor. Gören veya duyanların insanlık namına babasının yada abisinin 0536-2329782 - 0534-4083071 numaralı telefonlardan ya da 155 polisi arayarak ihbarda bulunmaları konusunda yardım bekleniyor. 

banner119
Son Güncelleme: 30.10.2018 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108