Halep'e Bir El'de Narlıdere Köyü'nden

Halepte yaşanan savaş dolayısıyla mağdur olan vatandaşlara yurdun her yerinde yardımlar gitmeye devam ediyor.

29 Aralık 2016 Perşembe 11:52
Halep'e Bir El'de Narlıdere Köyü'nden

Hemen hemen her gün yurdun her yerinden yola çıkan yardım tırlarına Bursa Kestel Narlıdere Köyü'ndende bir yenisi eklendi. Yapılan yardımda erzak, giyisi, battaniye, yorgan, sağlık malzemeleri bulunan yardım tırı dün akşam saatlerinde Narlıdere Köyü'nden hareket etti.

Yardım tırının yola çıkmasının ardından kendisiyle sıcak bir çay içip sohbet etme fırsamızı olan Narlıdere Köyü Muhtarı Osman ŞEN Halep'te yaşananların herkes gibi Narlıdere Köyü Halkı olarak kendilerininde içini acıtmakta olduğunu belirtirken; Halep'te silahların ve bombaların gölgesinde yaşam savaşı veren insanlara Narlıdere Köyü Halkı olarak bizimde bir katkımız olsun istedik dedi.



Sohbetimizi sonlandırırken Halep'e Yarım Eli Uzatan Narlıdere Köyü Halkı'na ve Teşekkür Eden Muhtar Osman ŞEN dileriz en kısa zamanda Halep'teki savaş son bulur ve herkes huzur ve mutluluk ve sağlık içinde hayatına devam eder dedi.



Soğuk Kış Gününde Bize İkram Ettiği Sıcak Çay ve Güzel Sohbet İçin Narlıdere Köyü Muhtarı Osman ŞEN'E Teşekkür Ederiz.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108