Gençleri Zehirleyemediler

İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucuyu üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu mekanlarda satacakları belirlenen 5 kişilik şebeke çökertildi.

20 Mart 2017 Pazartesi 00:00
Gençleri Zehirleyemediler

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan uyuşturucu getiren 5 kişilik şebekenin bunu Bursa’da gençlerin yoğun olduğu mekanlarda satacaklarını belirledi. Bir aylık teknik takibin ardından biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Şahısların kullandığı araçta ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda 376 gram metamfetamin, 6 gram esrar, 8 gram sentetik kannabinoid, 8 adet uyuşturucu hap, 1.6 gram eroin, 70 adet uyuşturucu tablet, 2 adet hassas terazi,1 adet pompalı tüfek, 3 adet tabanca ile 23 adet dolu fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 20.03.2017 12:04
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108