Gençlere ışık tutuyorlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan ‘Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’ faaliyetlerine devam ediyor.

08 Kasım 2016 Salı 09:42
Gençlere ışık tutuyorlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan ‘Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’ faaliyetlerine devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Alacahırka Mahallesi’ne kazandırılan tarihi dulhane binası, Alacahırka Çocuk Merkezi olarak bölgede yaşayan gençlerin geleceğinin sağlam temellerle kurulmasına yardımcı oluyor. Merkezde çocuk ve gençlere yönelik TEOG sınavına hazırlık Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ile birlikte boş zamanlarını iyi değerlendirmek için müzik eğitimleri, halk oyunu, drama, kaligrafi, İngilizce konuşma gibi eğitimler de yer alıyor.

Bursa’yı tüm değerleriyle geleceğe taşımayı ilke edinen Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı kent için sağlıklı toplum oluşturma amacıyla oluşturduğu merkeze devam eden öğrencilerin okul başarılarının arttığı, kayıtlı oldukları okuldaki öğretmenleri tarafından dile getiriliyor. Günde yaklaşık 250 çocuğun hizmet aldığı merkez, çocukların yanı sıra ailelere de ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunuyor.
BUSMEK eğitmenlerinin verdiği eğitimlerle takviye etütlere de katılan öğrenciler bu sayede bilgilerini tazeleme fırsatı buluyor. Öğrencilerin İngilizce dersini akılda tutmaları için kahvaltı düzenlendi. Öğrenciler, kahvaltılıkların üzerine İngilizce adlarını yazarak öğrenmiş oldu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108