Fren yerine gaza bastı ağaca çarparak durabildi: 2 yaralı

Bursa'da bir genç, fren yerine gaza basınca otomobiliyle önce trafik ışıklarına sonra da ağaca çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.

09 Kasım 2016 Çarşamba 06:13
Fren yerine gaza bastı ağaca çarparak durabildi: 2 yaralı
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi'nde meydana geldi. Ozan O. kullandığı 43 SP 890 plakalı otomobille seyir halindeyken fren yerine gaza bastı.



Önce kavşakta bulunan trafik lambasına sonra da savrularak ağaca çarpan otomobil güçlükle durabildi. Sürücü Ozan O. ile arkadaşı İlker F. hafi şekilde yaralandı. Yaralılar Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hasarlı araç ise çekici tarafından kaldırıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108