Çevreyi Kirletenlere Savaş Açtılar

Özel Osmangazi Okulları 4. Sınıf Zümresi, ‘Çevrende Bir Işık Yak’ projesiyle çevre duyarlılığını geliştiriyor.

11 Kasım 2016 Cuma 09:01
Çevreyi Kirletenlere Savaş Açtılar

Özel Osmangazi Okulları, düzenledikleri farkındalık programlarına 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Bu kapsamda Özel Osmangazi Okulları 4. Sınıf Zümresi Öğrencileri, ‘Çevrende Bir Işık Yak’ projesini hazırladıkları çeşitli gösterilerle arkadaşlarına anlattı. Çevre bilinciyle ilgili hazırladıkları anket sonuçlarını arkadaşlarıyla paylaşan Osmangazili öğrenciler, çevre duyarlılığına yönelik sunum, şiir ve şarkılarla farkındalık oluşturdu. Denizlerdeki kirliliğin canlı hayatına yansımasını denizlerde yaşayan canlıların gözünden anlatıldığı drama gösterisiyle dünyanın sahibinin sadece insanlar olmadığı teması işlendi. Program, Osmangazili öğrencilerin çevre andını bir ağızdan okumalarının ardından sona erdi.



ÇEVRELERİNDE BİR IŞIK YAKIYORLAR

Özel Osmangazi Okulları tarafından başlatılan ‘Çevrende Bir Işık Yak’ projesi kapsamında öğrenciler yıl boyunca birçok projeye imza atıyor.Osmangazili öğrenciler,atık materyallerden oluşan geri dönüşüm sergilerinden, okul çevresinde çöp toplama etkinliğine, fidan dikiminden çevreyle ilgili anket çalışmalarına kadar çevresel farkındalığı artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.
 

banner119
Anahtar Kelimeler:
çevre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108