Büyükşehir’den lodos uyarısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları şiddetli lodosa karşı uyardı.

08 Kasım 2016 Salı 09:21
Büyükşehir’den lodos uyarısı

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek için soba ve doğalgaz kombilerinin yakılmamasını istedi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrollerini sürdürürken, BursaRay’da da kataner hattının üzerine düşebilecek afiş ve pankartlar ile aydınlatma direklerine asılı bayrak ve flamalar toplatıldı.

Lodosun çok güçlü olduğu bölgelerdeki eski tip engelli asansörlerinin ise, kapılarının kendiliğinden açılıp lodosta tehlikeli bir durum arz etmemesi için servis dışı bırakıldığı kaydedildi. BUDO ve deniz uçağı ile helitaksi seferlerinin şiddetli lodos süresince iptal edildiği ve seferlerle ilgili olarak da yolculara www.burulas.com.tr ile budo.burulas.com.tr sitelerinden düzenli olarak bilgi verildiği belirtildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirLodos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108