BUSKİ’nin “kalite” başarısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Belgesi’nin yenilenen ISO 9001 2015 versiyonunu almaya hak kazandı.

23 Mart 2017 Perşembe 15:06
BUSKİ’nin “kalite” başarısı

Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla, Bursa’nın geleceğine damgasını vurmaya aday büyük altyapı yatırımları ile içme ve kullanma suyu kültürü oluşumuna yön veren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetçilerinin denetiminden tam not aldı.

BUSKİ’nin kalite sürecini yerinde inceleyen TSE denetçileri, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem dolayısıyla BUSKİ yöneticilerine teşekkür etti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 23.03.2017 15:32
Anahtar Kelimeler:
BuskiKalite Başarısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108