Bursa'da Yarın Okullar Tatil mi ? 30 Aralık Cuma

Bursa'da Yarın Okullar Tatil mi ? Yurt genelinde devam eden kar yağışıyla birlikte herkesin merak ettiği soruların en başında bursa'da yarın okullar tatil mi ?

29 Aralık 2016 Perşembe 22:27
Bursa'da Yarın Okullar Tatil mi ? 30 Aralık Cuma

Bursa'da devam eden kar yağışı gece saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun kar yağışı trafiği olumsuz etkilerken sürücülere zor anlar yaşattı.

Yarın 30 Aralık 2016 Cuma günü Bursa'da okulların tatil olup olmadığı konusunda her hangi bir bilgi ulaşmadı.

Bursa'da yarın okullar tatilmi 30 Aralık 2016 günün okulların tatil olduğu hakkında Bursa Valiliği'nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bursa'da yarın 30 Aralık 2016 Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda bir bilgi olursa sizlerle paylaşacağız.

banner119
Son Güncelleme: 29.12.2016 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108