Bursa'da Ruhsatsız Silah Satıcılarına Operasyon

Bursa’da ruhsatsız silah satıcılarına yapılan eş zamanlı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

14 Mart 2017 Salı 12:19
Bursa'da Ruhsatsız Silah Satıcılarına Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah sattığı iddiasıyla 20 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenledi.

21 adreste yapılan operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet namlu, 3 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden Y.A.’nın yaralama suçundan hakkında 3 yıl kesilmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında da değişik zamanlarda yapılan operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca ve bin 71 adet fişek ele geçirilmişti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 14.03.2017 12:25
Anahtar Kelimeler:
BursaRuhsatsız Silah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108