Bursa`da bez bebek atölyesi

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV), yaklaşan ‘Anneler Günü’ için kadınlara yönelik, yöresel bebeklerin üretilmesi hedefiyle, 29 Nisan Cumartesi günü (YARIN) 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ‘Kendi Bebeğimi Yapıyorum Bez Bebek Atölyesi’ni gerçekleştiriyor.

28 Nisan 2017 Cuma 11:05
Bursa`da bez bebek atölyesi

BKSTV, kentin her köşesinde 7’den 77’ye her yaştan insana ulaşarak, Bursalıların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan çalışmalara imza atıyor.

BKSTV, Bursa’nın farklı yerleşim alanlarından gönüllü kadınlara bez bebek tekniğini öğreterek, yöresel bebeklerin üretilmesi ve bu sayede bütçelerine destek sağlamalarına katkıda bulunmak amacıyla 29 Nisan Cumartesi günü (YARIN) bez bebek atölyesi gerçekleştiriyor.

Eski Karaağaç, Görükle, Özlüce, Keles, Misi, Atlas, Cumalıkızık, Demirci, Mürselköy, Çayönü, Eşkel, Çalı, Fadıllı ve Akharem’den gönüllü 20 kadının katılacağı atölyede, Eskişehir’de yaşayan Art Doll Bez Bebek Sanatçısı Arzu Özer eğitim verecek.

Huri Aykut Ülker’in proje koordinatörü olduğu atölye çalışması, 29 Nisan Cumartesi (YARIN) 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Kültürpark’taki Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı binasında gerçekleştirilecek. Eğitim sonunda yapılan bebeklerle sanatçı Arzu Özer’in ürettiği bebeklerin bir arada olduğu bir sergi ve sunum yapılacak.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108