Bursa polisinden uyuşturucu operasyonu

Bursa'da, emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 6 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirilirken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

13 Mart 2017 Pazartesi 12:03
Bursa polisinden uyuşturucu operasyonu

İki hafta boyunca Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçelerinde düzenlediği operasyonlarda

4 kilo esrar, 1 kilo bonzai ile birlikte bir miktar metamfetamin ve ecstasy hap olmak üzere toplam 6 kiloya yakın uyuşturucu yakalandı.

150 şahıs hakkında işlem yapılırken, 35 şüpheliye "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti" yapmak suçundan adli işlem yapıldı. 115 kişi hakkında ise "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

Adli makamlara sevk edilenlerde 11 kişi tutuklandı.

Ayrıca, çeşitli marka, model ve çapta 5 ruhsatsız tabanca, 90 adet fişek, 1 av tüfeği ile 6 fişek ele geçirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.03.2017 12:09
Anahtar Kelimeler:
BursaUyuşturucu Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108