Bursa'lı Ünlü Tatlıcı Aracında Başından Vuruldu

Bursa'lı ünlü tatlıcı aracında eşiyle telefonda konuştuğu esnada başından vurularak ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre alacak verecek davası sebebiyle yaşanan olayda ünlü tatlıcı hareket halindeki bir araçtan açılan ateş sonucunda başından vurularak ağır yaralandı.

06 Temmuz 2018 Cuma 14:21
Bursa'lı Ünlü Tatlıcı Aracında Başından Vuruldu

Bursa başta olmak üzere bir çok ilde şubeleri bulunan bursa'lı ünlü tatlıcı aracının içersinde eşi ile telefonda konuşurken hareket halinde bir araçtan açılan ateş sonucunda başından vuruldu ve ağır şekilde yaralandı.

Bursa Nilüfer ilçesi odunluk mahallesinde meydana gelen olayda F.K isimli ünlü tatlıcı ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşların sağlık ekiplerine haber vemesi üzerine yaralı iş adamına olay yerinde ilk müdahele yapıldı. Ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan F.K ya ateş eden kişi ve kişileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattılar.

Ateş edilen araçta yapılan inceleme sonucunda araçta 2 adet mermi çekirdeği bulundu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108