Bursa'lı İzcilerden Yeşilay’a Destek

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü izcileri, bu ay Yeşilay etkinlik çadırını ziyaret etti.

09 Mart 2017 Perşembe 20:18
Bursa'lı İzcilerden Yeşilay’a Destek

1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebiyle Bursa Yeşilay Cemiyeti´nin Fomara Meydanı´nda kurmuş olduğu çadırı ziyaret eden izciler, kendi yaptıkları döviz ve pankartlarla bağımlılık oluşturan maddelerin zararlarına karşı halkı bilinçlendirdi.


Özellikle yeni neslin, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi sağlığa zararlı maddelerden ve internet, cep telefonu gibi yeni bağımlılıklara yakalanmaması için farklı etkinliklere imza atan izciler, Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay’ın çadırı ziyaret etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü İzci Önder´i Mustafa Altay, bu tür sorunlarla karşılaşmadan önce önemsenmediğini, sonrasında insanların kendilerini yalnız hissettiklerinin altını çizdi ve Büyükşehir Belediyespor izcilik branşı olarak her zaman topluma fayda içeren bu tür etkinlerde yer alacaklarını söyledi.


Gün boyunca etkinlik çadırı ziyaretçilerini zararlı maddelere karşı bilgilendiren izciler, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görürken, attıkları sloganlarla da büyük alkış aldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108