Bursa İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor!

Bursa İl Jandarma Komutalığı'nın bir süredir takip ettiği uyuşturucu tacirlerini kıskıvrak yakaladı. Şahısların araçlarında ve evlerinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu ve hırsızlık malzemeleri ele geçirildi.

31 Ekim 2018 Çarşamba 16:35
Bursa İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor!

Yıldırım İlçesi Karapınar Mahallesi'nde bir süredir 3 şahıs dur uyarısına uymayarak kaçmaya teşebbüs etti. Kovalama sonucunda içerisinde 3 şahıs bulunan araç yakalanarak kimlik kontrolünden geçti. Yapılan kontrolde şüpheli E.O.'nun 4 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Alınan arama kararı ile erkek şüpheliler H.K. ve E.O. kadın şüpheli F.F.'nin üzerinde evlerinde ve araçlarında yapılan arama sonucunda 743 gram Metamfetamin, 1.766 gram Bonzai , 33  gram selvia ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 2 bin 180 TL para ele geçirildi.

Evde arama yapan Jandarma ekipleri uyuşturucu maddelere ek olarak 4 adet spiral makinesi 1 adet harddisk 4 adet araç teybi, 1 adet araç televizyonu, 2 adet uydu alıcısı, 10 kilo sarımlı bakır tel, 1 adet elektrikli odun kesme makinesi, 17 adet cep telefonu, 1 adet tablet, 1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet navigasyon cihazı, 6 adet kol saati, 3 adet döner bıçağı, 1 adet dalgıç pompası, 2 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet hilti, 1 adet torna makinesi, 13 adet elektrikli matkap, 10 adet bilgisayar kasası, 2 adet ahşap kesme makinesi, 1 adet televizyon, 1 koli florasan lamba ele geçirildi. Cumhuriyet savcılığının yönergesi ile adli makamlara sevk edilen şüpheliler gözaltına alınırken malzemelere el konuldu. 

banner119
Son Güncelleme: 31.10.2018 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108