Bursa için güç birliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, görevine yeni seçilen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

13 Ocak 2017 Cuma 13:25
Bursa için güç birliği

Başkan Altepe, kimden gelirse gelsin Bursa’ya katkı koyacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ankara Yolu’ndaki belediye binasında gerçekleşen görüşmede, Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen yatırımlar ile meslek odasının faaliyetleri gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İMO Başkanı Albayrak’ı yeni görevi nedeniyle kutladı. Konuşmasında yapılan yatırımlara değinen Başkan Altepe, Bursa’da son 12 yılda ne kadar tarihi eser varsa ayağa kaldırıldığını ve şehirdeki yaşam standartlarının her alanda kademe kademe yükseltildiğini ifade etti. Yaptığı konuşmada kendileri için en önemli konunun Bursa olduğunu dile getiren ve farklı alanlarda tüm kesimlerin şehir için her türlü katkısına ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Bursa’da yapılacak bütün çalışmalar bizi ilgilendiriyor. Farklı ve öncü olmak önceliğimizdir. Yeter ki söylediklerimiz ve yaptıklarımız şehre katkı sağlasın. Fikirler üretilsin ve hayata geçirilsin. Yaşadığımız kente katkı sağlayacak insanlara ihtiyaç duyuyoruz” dedi.



Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ise, Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen her yatırımı dikkatle izlediklerini, özellikle tarihi ve kültürel miras alanında yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Oda olarak iş alanlarının Büyükşehir Belediyesi’yle benzer olduğuna vurgu yapan Albayrak, ihtiyaç duyulan her zaman Bursa için hizmete hazır olduklarını söyledi.

Başkan Altepe, ziyaretin anısına TMMOB İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak’a porselenden Yeşil Türbe maketi hediye etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108