Bursa Gazinocular Kralı Fahri Balcı Hayatını Kaybetti

Bursa'da gazinocular kralı olarak tanınan Fahri Balcı bir süredir koah hastalığı tedavisi görmekteydi. Üç gün önce beynindeki damarın tıkanması sonucunda yoğun bakıma kaldırılan gazinocular kralı Fahri Balcı sabah saatlerinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

15 Eylül 2017 Cuma 16:23
Bursa Gazinocular Kralı Fahri Balcı Hayatını Kaybetti

Bursa'da gazinocular kralı olarak tanınan Köşküm Gazinosu sahibi Fahri Balcı uzun zamandır koah hastalığı tedavisi görmekteydi. Geçtiğimiz salı günü beynindeki bir damarın tıkanması sonucunda hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alınan Fahri Balcı bu sabah fenalaştı. Fahri Balcı doktorların bütün müdahelelerine rağmen hayatını kaybetti.

Sinema sanatçısı Zerrin Egeliler'in eşi olan Fahri Balcı sahibi olduğu Turistik Köşküm Gazinosu'nda Güngör Bayrak, Gonca Uyanık, Kumkapı Davası kahramanları Gülten Kızılkaya ve Zeynep Uludağ ile "Kadınları dövmek gerekir" dedikten sonra kendisi dayak yiyen tiyatrocu Levent Oran, Ajdar ve son olarak da Yıldız Tilbe’yi sahneye çıkartmıştı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108