Bursa Evden Eve Nakliyat

Bursada 20 Yılı Aşkın Bir Süredir Evden Eve Taşımacılık Nakliyat Hizmeti Vermekteyiz. Bursa Sezer Evden Eve Nakliyat Olarak 20 Yıldır Hizmet Vermekte Olan Firmamız’ın Öncelikli Prensipleri Müşteri Memnunuyeti, Özveri, ve Titizliktir.

08 Kasım 2016 Salı 13:48
Bursa Evden Eve Nakliyat

Her Gün Gelişmekte Olan Teknolijiyle Birlikte Bizde İşimiz Konusunda Kendimizi Her Geçen Gün Geliştirmekteyiz. Avrupa Şartlarına Uygun Kaliteli Hizmeti Vermek Ve Müşterilerimizin Hak ve Hukuklarına Saygı Duyarak Büyük Bir Keyifle Yapmış Olduğumuz İşimizde Elemanlarımızıda Günümüzün Şartlarına Uygun Olarak Eğitmekteyiz.

Yüksek Apartmanlarda Oturanlar İçin Taşınmak Deyim Yerindeyse Tam Bir İşkencedir. Yüksek Binalar İçin Tasarlanmış Olan Asansörlerimiz Sayesinde Bu Sorununda Üstesinden Geliyoruz. Üstelik Asansörlerimizi Sizin Binalarınıza Değil; Kendi Özel Aparatlarımıza Monte Ederek Binanıza Ve Cam Balkonlarınıza Hiç Bir Zarar Gelmeden Eşyalarınızı Güvenli Ve Zarar Gelmeden Yeni Adresinize Yerleştiriyoruz.

Bursa SEZER Evden Eve Nakliyat Taşımacılık Hizmetleri

Ofis: 0224 222 59 26
GSM: 0542 614 16 19

banner119
Son Güncelleme: 28.11.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108