Bursa'da "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı"

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" sona erdi.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 19:13
Bursa'da "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı"

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin "Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi" olarak yetkilendirilmesinin ardından hastanede üçüncüsü düzenlenen "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı.

Bursa, Yalova, Kocaeli ve Muğla'nın özel ve kamu hastanelerinden 30 hemşirenin katıldığı ve 25 farklı eğitmen tarafından verilen 6 haftalık eğitim süresince teorik derslerin yanı sıra yoğun bakım ünitelerinde klinik uygulamalara da yer verildi.

Eğitimin sonunda düzenlenen sertifika töreninde katılımcılara ve eğitimcilere belgeleri verildi.

Sertifika törenine, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gül İşlek, eğitmenler ve hastane çalışanları katıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108