Bursa'da Uyuşturucu İle Suçüstü Yakalandılar!

Bursa'da 4 kişinin uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde ihbar alınca Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri zanlıları suçüstü yakalandı.

11 Kasım 2018 Pazar 15:59
Bursa'da Uyuşturucu İle Suçüstü Yakalandılar!

Alınan bilgilere göre  Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde aldıkları ihbarla operasyon düzenlediler. Operasyonda şüpheli şahısların evlerinde ve araçlarında arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada satış için hazır bulunan 51 gram metamfetamin, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 4 bin 500 Türk lirası ele geçirildi. 

Gözaltına alınan A.K., B.A., A.S.K. ve M.A.  emniyetteki işlermlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K, B.A. ve M.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırlarken, A.S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108