Bursa'da Sahte Ehliyet ve Pasaport Basan Suriyeliler Yakalandı

Bursa’da Suriye uyruklu iki kişi, sahte Suriye ehliyet ve pasaportu basmaktan yakalandı.

18 Kasım 2016 Cuma 10:03
Bursa'da Sahte Ehliyet ve Pasaport Basan Suriyeliler Yakalandı

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin belirlenen adrese yaptığı baskında sahte Suriye ehliyet ve pasaportu basan iki Suriye vatandaşı H.O ve A.A çok sayıda sahte ehliyet ve pasaportla birlikte yakalandı.



İş yerinde yapılan aramada sahte ehliyet ve pasaport yapımında kullanılan lastik,mühür, baskı ve kesme makinesi, bilgisayar, noter evrakları ve sahte ehliyet ve pasaport yapımında kullanılan diğer gereçler ele geçirildi. Suriyeli şüphelilerle birlikte hareket eden Türk vatandaşı Z.A. da yakalandı. Suriyeli şüpheliler sorgusunun ardından tutuklanıp cezaevine gönderilirken, onlara hareket eden Z.A ise serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Sahte EhliyetSahte Pasaport
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108