Belediyeler ile eş zamanlı besleme

Sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olarak çıktığımız bu yolda Bursa Hayvan Hakları Dayanışma Platformu (BURHAP) olarak Bursa’daki hayvanların kaderini değiştirmeye başladık.

09 Ocak 2017 Pazartesi 11:45
Belediyeler ile eş zamanlı besleme

Sadece merkezde değil, Bursa ilçelerinde de İlçe Komisyonları kurarak tam anlamı ile hayvan haklarında bir HALK HAREKETİ başlatmış olduk. Ayrıca, belediyeler, Orman Su İşleri ve diğer resmi kurumlar ile çözüm ortağı olarak yasal boyutta iletişim içinde çalışmaları da etkin bir şekilde yapıyoruz. Saha çalışmalarınada önem verip, 08.01.2017 tarihinde  3 EKİP oluşturarak belediyeler ile KIŞ BESLEMESİ yaptık. 



Nilüfer Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Karacabey Belediyelerinin Veteriner İşleri Müdürlüklerinin katılımı ve desteği ile "Sanayi Bölgesi Çalı Bölgesi Misi Yolu Hasan ağa Göl yazı, Uludağ Yolu oteller bölgesi, Atatürk Parkı Karacabey Gölet’i Karacabey Sanayi" bölgelerinde, MarmaraFed Bursa Temsilcisi ve BURHAP Başkanı Vildan Elçin Şenkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve KİHAYKO Temsilcisi Rüya Parsak, Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Güner, gönüllülerimiz Canan Aktürk, Doğan Soybelli, Mümin Soybelli, Zahide Gilan ilçin, Hamdiye Aydın, Ali Aydın ve Hasan Bey'in katılımı ile çok sayıda sahipsiz hayvan doyurduk.



Destek ve katılımlarından dolayı Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Sn. Fikriye Eker ve ekibine, Osmangazi Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Sn. Dilek Yosun ve Ekibine, Karacabey Veterinerlik İşleri Müdürü Aybars Tunalı ve ekibine şükranlarımızı sunarız. 



Türkiye genelinde ve özellikle Bursa il ve ilçelerinde  örnek çalışmalara imza atıp farkındalık yaratmak ve canların refahını sağlamak adına elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108