Arda'dan Acı Haber

Tedavisi için yardımseverlerin seferber olduğu lösemi hastası çocuk, Amerika'da hayatını kaybetti.

13 Mart 2017 Pazartesi 13:35
Arda'dan Acı Haber

Bursa'da yaşayan 10 yaşındaki Arda Adalı'nın tedavi edilmesi için sosyal medyadan yardım kampanyası başlatılmış, kısa sürede 455 bin dolar toplanmıştı.

Yardımseverlerin seferber olduğu Arda Amerika'ya gitmiş, burada tedavisine başlanmıştı. Minik Arda Amerika'da dün hayatını kaybetti.
Aralık ayında başlayan yardım seferberliğinden sonra vize ve pasaport işlemleri tamamlanan Arda ve ailesi Amerika’ya hareket etmişti. Arda'nın vefatının duyulması üzerine 'Arda için destek' isimli sosyal medya hesabına da çok sayıda mesaj yağdı.

Arda'nın ne zaman ve nerede toprağa verileceği henüz netleşmedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.03.2017 14:44
Anahtar Kelimeler:
LösemiArda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2017-03-13 14:41:46

Allah rahmet eylesi̇n..ai̇lesi̇ne rabbi̇m sabirlar versi̇n.

banner56

banner108