Acemler kilidi etap etap açılıyor

Acemler ve Orhaneli Kavşağı arasında yaşanan trafik sorunun çözümü noktasında Mudanya Kavşağı’nın yenilenmesinin ardından bağlantı yolu çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’dan Bursa’ya geliş istikametinde köprü inişine kazandırılan ilave bir şeridi daha trafiğe açtı.

07 Mayıs 2017 Pazar 20:39
Acemler kilidi etap etap açılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Çayı üzerinde genişletilen köprü ve yapımı tamamlanan ilave 1 şeritle trafiğin nefes aldığını, Dikkaldırım yönüne yapımı devam eden bağlantı yolunun da tamamlanması ile soruna köklü bir çözüm üretilmiş olacağını söyledi.


Mudanya’dan gelen araçların köprü üzerinden geçtikten sonra yolun tek şeride düşmesi nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yola kazandırılan ilave bir şerit ile ortadan kalktı. Mudanya köprülü kavşağıyla İzmir yolundan şehir merkezine gelen araç trafiği rahatlamış ancak Mudanya’dan şehir merkezine gelen yolun tek şeride düşmesi nedeniyle yolda metrelerce kuyruklar oluşmaya başlamıştı. Bu duruma çözüm bulmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi tek şeride düşen yolu bir şerit daha genişleterek trafiğin büyük oranda rahatlamasını sağladı.


Yapımı tamamlanan şeridi ulaşıma açan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla kent içi trafiğine nefes aldıracak, adımlar atıyoruz. Bursa’nın trafiğinin en yoğun olduğu bölge Orhaneli Kavşağı ile Acemler Kavşağı, En yoğun ise Mudanya kavşağı daha önce genişletilen Acemler kavşağı bağlantı yollarıyla daha da rahatlıyor.

Yapılan çalışmalarla birlikte bölgede trafik daha da nefes alacak. Bu noktalarda düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmayla birlikte Mudanya yolundan gelen araçların köprüden çıkış istikameti 2 şerit genişletildi. Bu 2 şeritlik genişlemenin 1 şeridin Mudanya istikametinden gelen araçlar kullanacak. Diğer şeridi ise şuanda yapımı süren Dikkaldırım ve Beşevler bağlantısına bağlanacak. Yeni açılan yollarımızın tüm Bursalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108