Bursa Perde Firmaları Arasında İlk Tercih Hasene Perde

Bu röportajımızda Bursa Perde sektörünün deneyimli firmaları arasında yer alan Hasene Perde işletmesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde Hasene Perde firma yetkilisi Selçek KARA'dan sektördeki gelişmeler hakkında bilgi aldık.

Bursa Perde Firmaları arasında yeterli sektör  tecrübesi ve saygın bir yere sahip olan Hasene Perde yetkilisi Selçek KARA, meslek hayatına Bursa Kapalı Çarşı'da mesleğin duayenlerinden olan İdris SEVİNÇ yanında başladığını ve 30 yılı geride bıraktığını belirten KARA, perde sektöründe en önemli hususun KALİTELİ ÜRÜN ve KALİTELİ HİZMET olduğunu söyledi.

Perde Sektörünün Zorlukları

Perde Sektörünün Zorlukları arasında başı çeken unsurun döviz ve kur artışlarının olduğunu kaydeden KARA, imalat aşamasında kullanılan ham madde fiyatlarının döviz ile belirlenmesi sebebiyle sürekli olarak değikkenlik gösterdiğinin altını çizdi.

Perde Fiyatları hususunda özellikle tedarik aşamasında sektörün zorluklarla karşılaştığını ve zaman zaman siparişlerde fiyat artışları sebebiyle ürün bulmakta zorlandıklarını dile getiren KARA, bu konuda asıl zorluğun döviz cinsinden alıp TRY cinsinden satılmasından kaynaklandığını söyledi.

Bursa Perde Fiyatları

Bursa Perde Fiyatları hakkında görüşlerini belirten KARA, sektör genelinde büyük bir rekabet ortamının bulunduğunu ifade ederken, bu rekabet içersinde özellikle haksız rekabetin sektörü olumsuz olarak etkiledeğini ve bu olumsuzlukların müşteri memnuniyetine de yansıdığını söyledi.

Sözlerine geçtiğimiz yıllarda bulunan ürün çeşit miktarının günümüze kıyasla çok fazla olması sebebiyle tüketicinin avantajına olan bizim için dezavantaj olduğunu belirterek devam eden KARA, ürün çeşitlerini tüketicilere sunmak için oldukça yüksek sermayelere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Bursa'da kaliteli hizmet alabileceğiniz Perde Firmaları arasında gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Hasene Perde, Mutfak, Salon, Yatak Odası, Çocuk Odası, Büro, Ofis gibi kullanım alanlarınızda ihtiyaç duyacağınız Stor Perde, Fon Perde, Tül Perde, Zebra Perde, Güneşlik, Pilise Perde, Jaluzi Perde, İp Perde, İşyeri Özel Kurum ve Proje İşleri ihtiyaçlarınıza deneyimli ekibi ile profesyonel çözümler üretmektedir. İhtiyaçlarınıza kaliteli çözümler üreten Hasane Perde, Bursa Perde Fiyatları konusunda da size yardımcı olmaktadır.

Bursa Perde Toptancıları araştırmalarında ilk karşılaşacağınız firmalar arasında yer alan Hasene Perde işletmesi Bursa Toptan Perde ihtiyaçlarınızı sorunsuz olarak karşılayabileceğiniz firmadır. Perde Aksesuarları konusunda da Fon Bağı, Broçhol, Püskül, Saçak, gibi Perde Aksesuarları için tercih edebileceğiniz güvenilir firmadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108